SERVICII OFERITE

Tiparul offset si operatiile specifice de legatorie si finisaje reprezinta principalele noastre servicii. Includem, de asemenea, tiparul digital de mici si mari dimensiuni, tiparul serigrafic si cel flexografic. Beneficiem de peste 20 de ani de experienta in tiparul offset, care ne-a consacrat.

Serviciile tipografice curente pe care le oferim sunt urmatoarele:

  • tipar offset in coli format maxim 70 x 100 cm (utilajele folosite au formatul maxim al colilor: 70 x 100, 50 x 70 si 35 x 50 cm)
  • legatorie de carte cu scoarte (coperti groase), coasere cu ata si brosare carti si reviste, brosare simpla, capsare simpla, capsare cu capse omega, spiralare cu spira metalica, caserare coperti de carte si caiete mecanice, caserare cutii, montare mecanisme cu inele, montare dispozitive suporti de CD, lipiri cu banda dubluadeziva, etc. Legatoria se executa pe utilaje complet automate pentru cel mai bun randament.
  • finisaje curente: lacuire acrilica cu uscare UV, plastifiere, lac selectiv
  • finisaje speciale: embosare, timbru sec si folio
  • decupaje speciale prin stantare
  • lipire automata, lipire manuala, confectionare plicuri si cutii
  • inseriere
  • infoliere individuala, ambalare speciala in cutii si paletare

Consultanta tipografica

Incepand cu 2009 am infiintat un departament de client service pentru a avea mai mult timp si disponibiliate pentru a asculta cerintele clientilor nostri si a le raspunde pe masura.

Grafica si machetare

Oferim clientilor nostri servicii de machetare grafica si prelucare de imagine, corectarea tehnica a fisierelor pentru tipar, desene de stanta pentru cutii, ambalaje sau alte lucrari cu decupaje speciale, etc. Oferim aceste servicii pentru lucrarile care se tiparesc la noi, in masura capacitatii disponibile. In caz ca doriti sa beneficiati de ele va rugam sa ne contactati pentru detalii si oferta.

Verificarea fisierelor

Inainte de a trimite o lucrare in productie, ne asiguram ca fiecare fisier este corect lucrat si bun pentru tipar. Orice problema intalnita este supusa atentiei clientului, impreuna cu solutiile viabile.

Proofing

La solicitarea clientului, oferim proofuri digitale calibrate cu masinile de tiparit, pentru a garanta satisfactia unui rezultat excelent, fara surprize neplacute la final. Verificarea si, eventual, corectarea materialului digital inainte de a intra in procesul de productie sunt esentiale.

Controlul calitatii

Ne-am obisnuit sa urmarim personal toate etapele procesului de productie, de la verificarea fiserelor si cea a tiparului, alaturi de tipograf, pana la contolul final, al proceselor de finisare.

Livrare gratuita

La o adresa de pe teritoriul Bucurestiului, in anumite conditii – pentru a afla mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. De asemenea, putem asigura, contra cost, servicii de livrare in tara si strainatate, prin firme de curierat cu care avem parteneriate.

Date Contact