DESPRE NOI

EXPERIENTA
Tipografia Smart Print este una dintre primele tipografii private infiintate in Bucuresti si echipa sa are o experienta de peste 20 ani de activitate neintrerupta în domeniul tiparului offset.

UTILAJE
Astazi tiparim pe utilaje de foarte mare productivitate, în 5 grupuri de imprimare (5 culori in linie), marca Heidelberg Speedmaster si Roland Man, cu formatul colii: 35×50, 50×70 si 70×100 cm. Utilajele acopera tiraje intre 200 si 20.000 pliante sau 1.000.000 etichete.

Toate operaţiile anexe de finisare: legatorie prin coasere cu ata si brosare de carte si revista, ştanţare, embosare, plastifiere, lac selectiv, lipire automată de cutii se realizeaza, de asemenea, pe utilaje automate de inalta performanta.

PRET
Folosind utilaje de mare productivitate, am redus costurile de productie si timpii de executie, astfel incat sa va putem oferi preturi foarte competitive fara a face rabat de la calitate. In plus, datorita volumului mare de lucrari executate, obtinem discounturi substantiale de la furnizori, care se reflecta in preturile noatre.

MANAGEMENTUL SI CONTROLUL CALITATII
Am construit de la inceput afacerea pe conceptul calitatii maxime si acum, datorita utilajelor pe care imprimam, cat si experientei acumulate in acesti 20 ani de activitate exclusiva de tipar offset, putem spune ca am ajuns la maturitatea afacerii si ca oferim in continuare cea mai inalta calitate, in mod constant si la un nou nivel.

Am invatat in acesti ani importanta managementul controlului calitatii, pe care-l exercitam in modul cel mai profesional, pentru a ne pastra renumele castigat in privinta calitatii. In continuare, ca si in prima zi, verificam si dam personal Bun de Tipar tipografului la masinile de tiparit.

SOLUTII MAI BUNE PENTRU CLIENTI
Dar poate cel mai important lucru pe care l-am invatat este necesitatea comunicarii permanente cu clientii. Pentru a le putea intelege si raspunde mai bine cerintelor, pentru a le putea oferi cea mai buna solutie tehnica si consultanta profesionala, am lansat din ianuarie 2009 un departament de client service sub denumirea de Artix Plus, care poate sa se concentreze mai mult pe necesitatile si exigentele clientilor nostri.

Matei Fotiade – General Manager

Date Contact