Folosirea acestui site si plasarea unei cereri pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.smartprint.ro. S.C. ARTIX PLUS S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita online numai accesand pagina “Termeni si conditii” afisata pe site-ul www.smartprint.ro.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

 1. Cadrul normativ
  Site-ul web detinut de S.C. ARTIX PLUS S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:
  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.
 2. Informatii privind proprietarul si administratorul
  Site-ul web smartprint.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. ARTIX PLUS S.R.L. si are sediul social inregistrat la adresa: STR. REMUS NR. 1-3, BUCURESTI.
  Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului este J40/8742/2003
  Codul unic de Inregistrare este RO15544663
  Site-ul comercializeaza produse pe teritoriul Romaniei si al Uniunii Europene.
  Societatea S.C. ARTIX PLUS S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare online a serviciilor prin site-ul www.smartprint.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. ARTIX PLUS S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.
 3. Acceptarea conditiilor de utilizare
  Utilizarea site-ului smartprint.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
  In situatia in care consumatorul nu este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi. S.C. ARTIX PLUS S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.smartprint.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.
 4. Drepturile de autor
  Informatiile publicate pe site-ul www.smartprint.ro apartin S.C. ARTIX PLUS S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. ARTIX PLUS S.R.L. care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@smartprint.ro.
 5. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei cereri pe site-ul www.smartprint.ro, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea S.C. ARTIX PLUS S.R.L., respectiv prin telefon sau email. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea cererii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei cereri. Emiterea automata a confirmarii de primire a cererii de oferta NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea oricarei solicitari online sau prin email, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila.
Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.smartprint.ro sunt valabile atat timp cat raman active (vizibile) online. Preturile pot varia in functie de politica comerciala a S.C. ARTIX PLUS S.R.L.
Produsele sunt disponibile in limita stocului stabilit de S.C. ARTIX PLUS S.R.L..

 1. Limitare raspundere
  Reiteram faptul ca societatea S.C. ARTIX PLUS S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare online exclusiv prin site-ul www.smartprint.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de prezentare si comunicare publica cu consumatorii. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. ARTIX PLUS S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica. Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.smartprint.ro, in totalitate sau partial. Site-ul www.smartprint.ro este gazduit online de catre societatea S.C. Net Solution Hosting S.R.L.
 2. Anulare comanda
  S.C. ARTIX PLUS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.
  In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, S.C. ARTIX PLUS S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
  S.C. ARTIX PLUS S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate.
  S.C. ARTIX PLUS S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:
 • serviciile nu se mai afla in gama prestata de ARTIX PLUS S.R.L.;
  • datele furnizate de catre Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;
  • Cumparatorul nu este de acord cu modalitatea de transport pusa la dispozitie de catre S.C. ARTIX PLUS S.R.L.

Preturile produselor sunt calculate personalizat, in functie de solicitarea transmisa catre S.C. ARTIX PLUS S.R.L. Preturile ofertate catre client nu includ taxe de transport. Aceste taxe vor fi trecute in pretul final.

ARTIX PLUS SRL foloseste si serviciile de transport ale altor companii.
Responsabilitatea pentru aceste servicii de transport revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de acceptarea utilizarii acestor servicii sa cunoasca si sa accepte termenii si conditiile serviciilor de transport.

 1. Protectia datelor
  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.smartprint.ro administrat de S.C. ARTIX PLUS S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea raspunderii la o solicitare de-a clientului dupa cum urmeaza: cerere de oferta, comanda ferma, incheiere de contract, facturarea produselor comandate, dar si pentru comnunicarea cu clientul pe parcursul desfasurarii procedurii de comanda.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru aducerea la indeplinire a tuturor angajamentelor legate de executarea unei comenzi primite din partea acestuia. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. ARTIX PLUS S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o solicitare de pe site-ul www.smartprint.ro. Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la office@smartprint.ro

 1. Litigii
  Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
  Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania.
  Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. ARTIX PLUS S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 021.233.43.53 sau 021.233.43.63 si la adresa de e-mail office@Smartprint.ro
  Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.