Smart Print

Ce tipografie să aleg? Ce risc? Cum trebuie să o aleg?

Nu este un secret ca marea majoritate a tipografiilor sunt competitive doar pe cateva tipuri de lucrari, dar nu refuza nici acele comenzi pentru care nu pot da cea mai buna oferta. De aceea, puteti ajunge in situatii in care sa platiti un pret mai mare decat ar fi normal, pentru ca nu aveti termen de comparatie si nici timp pentru a cauta cea mai avantajoasa solutie.

Domeniul limitat de produse pe care o tipografie le poate produce cu adevarat competitiv este dat de utilajelele detinute si experienta personalului. Este explicabil, deci, ca un client care cauta la intamplare nu are cum sa obtina preturi bune la toate lucarile de care are nevoie. In principiu, ar trebui sa alegeti o tipografie pentru o carte si o alta tipografie pentru o cutie de carton sau o punga de hartie, ceea ce presupune o lunga experienta si colaborari cu multe tipografii. De prea multe ori nu obtineti cel mai bun pret si nici calitatea maxima la lucarile pe care le tipariti tocmai din aceste motive. Care este solutia? Aveti doua variante: fie va consumati mult timp cu o cercetare de piata, urmata de verificarea calitatii serviciilor, cu riscurile de rigoare, fie cautati o tipografie cu experienta, care are la dispozitie suficiente utilaje performante, potrivite pentru lucrarile de care aveti dumneavoastra nevoie.

Smart Print, cu o experienta de peste 20 de ani de activitate in domeniul tiparului profesional offset, are la dispozitie o varietate mare de utilaje, selectate pentru cea mai buna performanta tehnica si cu productivitate foarte mare la costuri mici. Produsele noastre principale sunt albumele, cataloagele si cartile de arta in policromie, in paralel cu tipariturile publicitare: brosuri, pliante, mape, calendare, afise, etc., cu care ne-am creat initial renumele. Cu ajutorul biroului si departamentului nostru de client service si gestiune de tipar, Artix Plus, creat in 2009, ne-am apropiat mai mult de client, marindu-ne capacitatea de procesare a comenzilor. Rezultatul este acela ca gama de produse pe care astazi o gasiti pe site-ul nostru ofera solutii competitive garantate la cele mai inalte standarde calitative.

Postări recente

Clienții noștri

Avantajele SmartPrint

Oferim consultanță tipografică clienților

Începând cu 2009 am înființat un departament de client service pentru a avea mai mult timp și disponibiliate pentru a asculta cerințele clienților noștri și a le raspunde pe măsură.

Livrăm în România și în toată Europa

Livrăm gratuit în mare parte a Bucureștiului. Pentru clienții noștri din țară și din Europa, asigurăn servicii de livrare fiabile și sigure, prin firmele de curierat partenere.

Verificăm fișierele înainte de producție

Înainte de a trimite o lucrare în producție, ne asigurăm că fiecare fișier este corect lucrat și bun pentru tipar. Orice problemă întâlnită este supusă atenției clientului, împreună cu soluțiile viabile.

Realizăm proof-uri digitale calibrate

La solicitarea clientului, oferim proofuri digitale calibrate, pentru a garanta satisfacția unui rezultat excelent, fară surprize nedorite la final. Verificarea și, eventual, corectarea materialului digital înainte de a intra în procesul de producție sunt esențiale.

Testimoniale